Pluss500 erfaringer – trading siden 2008

Plus500 er ingen svindel. Her noen tips etter test i aksjemarkedet

At Plus500 har holdt på siden 2008, betyr at de er en av de eldste tilbyderne innen online trading av CFD. De representerer i dag et velkjent nettsted for handel CFD basert på aksjer, opsjoner, valuta og andre verdipapirer. Enkelte spør seg om Pluss500 er en svindel. Dette kan ansees som usannsynlig ettersom Plus500 UK er regulert av Financial Conduct Authority (FRN 509909) og Plus500 CY er regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission(Licence No. 250/14). Dette er anerkjente institusjoner, som har som formål å sikre at svindel ikke forekommer. Vi ser derfor ingen grunn til å mistenke pluss500 for å være en svindel.  Selskapet er også registrert på AIM seksjonen i London Stock Exchange.

Selv om Pluss500 er en anerkjent og regulert tilbyder av online trading, er det viktig å huske på at din kapital alltid er under risiko når du handler med CFD på nettet. Det finnes alt for mange historier om folk som har vært uforsiktige når de har handlet med finansielle verdipapirer på nettet.

Plus500 har godt utvalg av forex og aksjer, i tillegg til mange norske alternativer

En av tingene Pluss500 er best kjent for, er sitt store utvalg. Det er mulig å handle med et imponerende mangfold av verdipapirer fra hele verden. Utvalget inneholder faktisk av over 2000 alternativer, bestående av aksjer, valuta-par, indekser og råvarer. Dersom du befinner deg i Norge vil du få tilgang på kjente og kjære merkenavn, slik som Schibsted, DNB, Statoil og Telenor. Mange tradere spesialiserer seg på kun én type verdipapirer, og du har stor sjanse for å finne din favoritt hos Plus500.

I selskapets tidligere dager var de ikke kjent for å ha den beste kundeservicen på markedet. Enkelte har spurt seg er Plus500 en svindel, etter at de har vært misfornøyd med kundeservice. Det kan i dag se ut som de har sett et behov for å forbedre seg på dette punktet. Deres kundeservice er alltid tilgjengelig via online chat. Det er kundeservice på mange språk kundeservice også norsk og english.

En annen fordel med Pluss500 er deres trading platform. Denne heter Web Trader og er meget tydelig og lettfattelig. i utgangspunktet var vi skeptiske, ettersom vi foretrekker ofte desktop-plattformer slik som for eksempel MT4 eller Ninjatrader. Vi ble likevel positivt overrasket over hvor brukervennlig plattformen faktisk var. I vår test fungerte alt som det skulle, vi hadde ingen problemer med å forstå hvordan vi skulle benytte plattformen.  Det var imponerende å se hvordan en platform kan inneholde så mange muligheter og fortsatt være oversiktlig og brukervennlig.

 

Oppdatert til 2017 med app til Windows, Android og Iphone

Den teknologiske utviklingen har i 2017 gjort det nødvendig for enhver platform for online trading også burde være mulig å betjene via en mobil app. Pluss500 har holdt følge med denne utviklingen, og har en mobil app som fungerer veldig bra. Mobil applikasjonene fungerer på Android, Iphone, Ipad og til og med Apple Watch. Så hvis du befinner deg et sted der du ikke har tilgang på datamaskin og bare må inn eller ut av en posisjon, så har du mulighet til dette.

Gratis demo konto

En meget god egenskap med Pluss500 er at de tilbyr en gratis demo konto. Dette er gjerne spesielt tiltrekkende for tradere som er mindre erfarne og som ønsker å prøve seg frem før de setter ekte penger på spill. Vi synes generelt dette er en god idé dersom man er usikker på sin strategi. Selv som erfaren trader kan det være smart å teste sin strategi på demo kontoen først. Det globale finansmarkedet er dynamisk, og strategier som var lønnsomme før i tiden kan ha blitt mindre effektive med tiden. I spørsmålet er Plus500 en svindel, konkluderer vi med at det sansynligvis ikke er en svindel ettersom Plus500 er regulert av finansielle tilsyn.

Lavt minsteinnskudd for å åpne ny konto

Minste innskuddet for å åpne en konto er på kun 1000 kr. Dette er lavt i forhold til andre nettsteder som tilbyr online trading. På samme måte som at det kan være lurt å teste demo-konto før man benytter ekte penger, kan det også være gunstig å starte med et mindre beløp på en live konto. Vi synes derfor det er gunstig med dette lave minsteinnskuddet.

Pluss500 er sponsor av Atletico Madrid – vinner av La Liga i 2014

For de som er interessert i fotball, kjenner de kanskje igjen logoen fra Atletico Madrid sine drakter. At et av verdens beste fotballag er sponset av Plus500, sier noe om hvor populært online trading har blitt i dag. For oss, sier det også noe om plus500 sine ambisjoner om å være en dominerende aktør i online trading. De er opptatt av hvordan de blir oppfattet og vi tror dette betyr at de vil ikke opptre useriøst, hvilket enkelte mindre tilbydere av online trading gjør regelmessig.

Konklusjon

Alt i alt, fremstår Pluss500 som et av de helt klart beste alternativene for handel med finansielle verdipapirer på nettet. De har tilrettelagt for både mer og mindre erfarne tradere. Plattformen fungerte ypperlig i vår test, og det var et utrolig antall aksjer, opsjoner, fond og valuta å velge mellom. Det ligger også en trygghet i at Plus500 er en av de største og mest populære tilbyderne på markedet. Til slutt, husk at dersom du benytter ekte penger, så ikke risiker mer enn du har råd til å tape. Hvis du skal benytte leverage eller giring, er det å anbefale på det sterkeste å sette seg inn i hva dette er og hva man må passe seg for.  Sjekk også ut tips til hvordan tjene penger på nett utenom online trading.

Din kapital er i fare

Ansvarsfraskrivelse: Brukere er selv ansvarlig for å sette seg inn i risikoen ved å handle med finansielle verdipapirer, slik som hos Plus500. Iqoptionerfaringer.no tilbyr ikke råd om investeringer, og er ikke ansvarlig for brukeres tap i markedet. Aldri handle med mer enn du har råd til å tape.

Sammendrag
17. Mai 2016
Plus500
Plus500
5
51star1star1star1star1star