Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse. Iqoptionerfaringer.no er en nettside som handler om platformer for handel med finansielle finansielle verdipapirer. Informasjon som fremgår av Iqoptionerfaringer.no må ikke forstås som finansiell rådgivning. Brukere må selv vurdere risiko ved alle investeringer og handler. Vi vil på ingen måte stå ansvarlig for eventuelle økonomiske tap. Invester kun penger du har råd til å tape. Vi er ikke ansvarlig for økonomiske tap ovenfor våre brukere. Vi etterstreber korrekt informasjon, men det det tas forbehold om at det kan forekomme feilaktig informasjon på sidene.

Finansielle instrumenter som binære opsjoner og Contracts For Difference (CFD) er svært risikable. De er ikke egnet for enhver investor. Ved bruk av lånefinansiering, også kalt ”leverage”, ”gearing” eller ”aksjekapital”, er det mulig å tape mer enn det beløpet som først ble investert. Informasjonen som fremgår av disse nettsidene må ikke forstås som finansiell rådgivning.

Noen av linkene på nettsiden er tilknyttet leverandører av en vare eller tjeneste. Dersom du trykker på linken og foretar en handel vil vi tjene penger på handelen.